jag ville alltid vara någon annan men världen ville annat.



jaha, hela mitt inlägg försvann. men det var ju kul..
jag saknar men är så sjukt glad idag. så det gör inget.

puss.

gammalt sms jag hittade nu.

”ring mig, snälla, när du ser detta meddelande.”
- pappa 070407 00:17


och nu rasade jag. helt och fullt. jag kan inte andas.

det som inte dödar stärker inte heller.



om ungefär femtiotvå minuter från och med nu, så börjar en ny dag som vi svenskar har döpt till fars dag. och jag hatar det. jag hatar den dagen och jag hatar allt som har med hela reklamhysterin runt omkring den att göra. bara för att den får mig att känna mig mer ensam än någonsin och det är svårt att stå ut ibland. årets favoritdag förvandlades så snabbt till något jag vill spotta på. och det vill jag även göra på alla dom som sitter och pratar i telefon på tunnelbanan och berättar hur mycket dom har köpt till alla pappor dom känner och hur glada alla kommer att vara och blablabla.

att sakna blir ibland ett så stort verb. liksom tränger sig på. breder ut sig över allting. jag vill att någon ska förundras. som jag gör. att sakna blir ibland ett så stort verb.

jag vill att någon ska förstå hur mycket det värker. ända in i skelettet. hur man kvävs om nätterna. och ännu mer när han inte väcker en. som han alltid gjort. men aldrig gör igen. om jag hade en chans att få förklara så hade jag gjort det. bara så tungt att det inte händer. och aldrig kommer att hända.

om ungefär fyrtiofem minuter från och med nu, så börjar en ny dag och jag hatar det.

nu måste jag få lite extraliv tror jag.

jag sitter i kollektivet vid näckrosen, har haft migrän halva dagen men skrattat ungefär lika länge. det enda jag ville säga med det här inlägget var egentligen bara något så simpelt som; jag hatar att jag alltid vill vara ensam men att jag ändå inte står ut när det väl händer, sådär en gång i månaden.

men jag tycker om pojkarna. så tack.