YOU'VE NEVER SEEN THE LONELY ME AT ALL

106872-62

nu har jag försökt skriva nånting snyggt här i tjugo minuter. det går inte, som du märker.


jo, förresten! grattis på tjugofemårsdagen daniel. ses snart.

IS THERE ANYONE YOU'D RATHER WISH I'D BE?

quietheart
"lyssna noga och rent nu. det är allas tårar som är värst. det är ditt hjärta som gör ondast."

can you sleep when I grind my teeth?
do you look away if I slob when I eat?
will you let me be myself?
and if I?d fall, would you pick me up?

det här är min huvudvärk och den släpper inte. jag ville skriva nånting bra här. som förklarade mer än jag kan, men allt tar stopp. jag fungerar inte. istället ska jag sova. förlåt för att jag är svag och för dum för att förstå var allt tog vägen. ibland är nätter det bästa man har. ibland har man fel.

och så den där besvikelsen på samma gång. att man ens tänkt kanske. liksom väntat. helt i onödan. och ännu värre; att man fortfarande gör. trots allt. trots ingenting. inget att bygga på. som att grunden inte är gjuten och ändå står man på något. vet inte vad. eller varför. bara står. väntar. som i kö. jag vill så gärna att någon drar ut mig därifrån.

SO LITTLE TIME FOR ME TO EXPLAIN.

106872-60

det var för längesen jag skrev något här.
så jag börjar med att säga tack till alla som kom till café string och min spelning tillsammans med daniel och joi. fantastiskt roligt hade vi och tydligen så hade många pratat om spelningen efteråt. vilket lyft. carro hade oflyt och missade hela spelningen vilket, om man frågar mig, var kvällens sämsta. hade varit fint att spela för henne.

på torsdag åker jag till norrland igen. stannar till fredagen eller lördagen veckan därpå. kommer hem och kollar på pojkarna i ninjaspark på synthax error tror jag det var, och känner mig lite speciell eftersom det är slutet sällskap på klubben. haha. helgen därpå blir det göteboooorg! följer med vargarna söderut och träffar en hel massa folk. tillbaks till stockholm och vardagslivet på nk efter det. den sextonde november pratas det om en möjlig spelning, men det får ni veta mer om, om det blir av. tjugotredje november åker jag och daniel till katrineholm (tror jag?) och spelar med bandet. helgen efter så kommer den omtalade nalen-spelningen med yeah someday och and then. kommer bli grymt!

i helgen är det klubb kimono i västerås som jag mer än gärna skulle ha ihjäl någon för att gå på. mr miyagi kommer dessutom dit och röjer. men troligen så stannar jag hemma i stockholm i helgen, går på eating pebbles spelning ikväll med möjligtvis robin, och träffar min älskade kusin hanna imorgon.

hör ni vilket liv jag lever?
jag älskar det.