ett hjärta som slutat slå och så ett som fortsätter. bara halvt.

106872-95

"och så gick det nån timme. och sen fick du panik. du sa att du höll på att dö. fick hjärtklappning. du var helt i upplösningstillstånd och du skrek. du satt i min säng och skrek att du skulle dö."                                                         

sorg.

det är nästan såhär det känns, exakt ett år utan pappa. men hur många gånger jag än försöker förklara så kan jag inte. jag vet inte vad som tär mest på mig; att jag försöker över huvud taget eller att det aldrig går.. för exakt ett år sedan satt simon i min säng hemma på hyggesvägen och höll om mig när jag inte kunde låta känslorna brännas. för exakt ett år sedan kom åsa gråtandes in genom dörren, kramade om mig och sa "charlotta, jag vill inte att du ska vara med om det här. jag vill verkligen inte att du ska behöva vara med om det här."

men vad bränns mest? jo, att jag fortfarande kan sätta fingret på alla känslor än idag. för att det gör precis lika ont idag som förra året. nej, nu ljög jag. det är värre. det är värre nu.


det handlar inte om att sakna någon eller att inte kunna ringa till någon som man kunde förr. det handlar om att mitt hjärta talar med hans när jag sover och när jag vaknar så minns jag men kan inte känna det. det handlar om en rastlöshet som aldrig lägger sig när man försöker sova. har ingenting att göra med sällskap eller skratt. det handlar om ögon som inte ser en längre.

det handlar om att sitta på bussen och inse att all bussmusik har blivit pappamusik. om man ens går utanför dörren. det handlar om en heartbreakingperiod som står på repeat och att halka runt på ett halt golv utan någon som står brevid. om någon som andades när jag inte kunde. fortfarande inte kan.



JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET ATT SKELETTET GÅR AV PÅ MITTEN OCH FORTFARANDE SÅ ÄR DET ATT SAKNA DIG SOM GÖR ONDAST. IBLAND RÄCKER INTE ORD TILL. IBLAND RÄCKER INGENTING TILL. MAN KAN INTE BARA LÅTA FOLK GÅ SÅ. INTE NÄR MAN ÄLSKAR DOM SOM JAG ÄLSKAR DIG. DU VET DET. KOM HEM NU. SÄTT TILLBAKS MITT HJÄRTA DÄR DET HÖR HEMMA. I DINA HÄNDER. JAG VILL INTE HA DET. TA DET. KOM HEM NU.

ge hit teleprintern.

106872-94

NYA EP'N FINNS PÅ MYSPACE!

jag har nu lagt upp två låtar från min nya ep på myspace, en heter whenever, den andra heter state of mind. det var egentligen det enda jag ville säga för den här gången. skutta in och lyssna. om ni kan - njut. annars slipper ni. jag vill bara påpeka att jag faktiskt är sjukligt nöjd med alla fem låtar och jag har lagt upp det såpass att en ny låt kommer en gång i veckan, närmare bestämt torsdagar.

två låtar uppe. tre stycken kvar. tre torsdagar kvar...


psst. jag ska bli mer aktiv här igen.. jag lovar.