det finns nytt material på min myspace.

106872-91

OMG NY LÅT!

jag och peter har skrivit en låt som nu ligger uppe på myspace. då vet ni. och nu när ni vet det så kan ni ju klicka dit och lyssna också. i övrigt så är jag sjukt seg. har fortfarande ont i kindbenet efter blåögat. försöker räkna matte men det går inte alls fort framåt. flyttar någonstans på måndag (var vet jag fortfarande inte). richard åker till tjörn igen. edvin hittade boende i sista sekund med björn och tor som också är hemlösa.

daniel löfgren har gjort ny musik som låter sjukt lovande. några spelningar är påväg att dyka upp. jag ska träffa en producent om några dagar. imorgon ska jag och stina träna igen och efter det blir det kaffe med några killar jag inte känner. jag har precis upptäckt nintendo 64 kid remix som är det roligaste någonsin.

i övrigt så har jag precis kommit fram till att jag har ett så tråkigt liv att jag måste räkna upp en miljon saker för att känna mig upptagen. ha något att tänka på. och tro mig - det funkar.

flytta på dig.

106872-90

ungefär såhär bra känns mitt huvud idag. vänstra kinden är större än högra och dessutom ser jag inte särskilt bra med vänsterögat heller. hur kan det göra så sjukt ont att gäspa? ibland blir man överraskad. får ett blåöga minsann.

idag har jag sovit hela dagen igenom. klev upp, åt frukost runt tolv. kollade på tv och somnade i soffan strax innan tre antar jag. vaknade kring sju - åtta och åt igen. tar på krafterna att ha konstant värk i ansiktet. baah. snygg blir man också. det är det bästa!

och på tal om det bästa - var är världen på väg? det är massor med snö här nu. säkert mer här ute i nacka också än vad det är i stan. som alltid. äckelväder. det ska ju vara stockholmsvår här nu. jag kom inte hit för snön.. ju! tur att jag inte har behövt gå längre än ut på verandan idag.

bah! jag har glömt att hänga tvätten som jag redan tvättat en gång extra för att jag glömde hänga upp den efter första vändan. det får bli så: klockan är halv ett på natten och jag ska hänga tvätt. hejdå.

jag ligger vaken och väntar varje natt.

106872-89

den här känslan av att vara utanför sin egen kropp och se sig själv reagera som jag gör: jag vill inte ha den.

en miljon timmar kvar att tänka på dig och tänka på det.

106872-88

remember when i was so strange and likeable
remember when i was sweet and unexplainable

måndag: gå på stan och shoppa ihjäl sig
tisdag: skicka hem leonida till norrland och ha spelning kl 19.00 på kafé 44
onsdag: skicka hem robert och börja städa lägenheten
torsdag: torka golv och fika med rebecca
fredag: massage och häng med stina och patric
lördag: skriva till fröken stjernestov och följa med robin och janne någonstans
söndag: repa inför torsdagen
måndag:
tisdag:
onsdag: tid kl 13.00 på salongen
torsdag: jag har spelning kl 19.00 på kafé 44
fredag: rebecca fyller år

alltså. två förmodligen lediga dagar. wow. förmodligen kommer jag hitta något att fylla dom dagarna på också. men det här har jag i alla fall att göra i veckan som kommer, och vissa av dessa saker ska alltså göras varje dag: räkna matte, klippa mig, skicka in stimpapperna, prata med några band om spelningar, lämna tillbaks andys gitarr, sova, sluta tänka på saker, tvätta, städa klart, skriva ny musik, bleka håret...

jag vet ingenting.

inte sur, men arg på allt och inget.

106872-87
det stör mig. och det stör mig gräsligt mycket; jag är så omänskligt seriös hela tiden. känner inte igen mig själv nånstans. min syn på saker har liksom vridits fram och tillbaks så många gånger att jag måste ha hakat upp mig halvvägs den här gången.


jag hatar ju att vara tråkig.


som nu, nu är jag arg för att någon annan av mina vänner
hann blogga om det jag ville skriva om idag, före mig!
typiskt kul..

jag har levt det kortaste livet under den längsta tiden.

106872-86
det här är mitt block med tomma rader.
det är mitt liv med tomma dagar.