jag kan inte prata nu.



efter fjorton timmars tågresande och två veckors rejäl sjukdom så ber min kropp om vila. mitt huvud säger nej. har inte hunnit smälta alla intryck från alla platser vi besökt senaste veckorna. så mycket att gå igenom tydligen. men jag har haft en fantastisk tid med fina människor. det ska ni veta. även om jag inte förstår varför jag mår såhär dåligt nu.

jag ville skriva ett långt inlägg här, men nu ska jag väcka min sovande karl ur soffan. och försöka ta tag i mig själv i samma veva.. i brist på ord.

lågt.



nu har jag inte skrivit här på flera år. har haft fullt upp. egentligen inte. när jag tänker efter så har jag praktiskt taget bara suttit innanför dörren precis som vanligt. men det känns som att jag gjort så mycket. produktiva jag. jag finns inte.

hemma från arvikafestivalen nu i alla fall. det var trevligt häng och fina människor att umgås med. jag orkar inte ens börja skriva på den negativa listan. känns dessutom onödigt. har istället diskat och försökt plocka i lägenheten halva dagen trots illamående. pluspoäng där.

ingenting förnyas. utom att jag försöker träna bort all överflödig vikt som dykt upp på sistone. det måste hjälpa.